Clienții Noștri

Ne bucurăm de încrederea multor companii private și instituții publice care își desfășoară activitatea în diferite domenii. Dacă dorești și tu o certificare ISO pentru compania ta, te rugăm să soliciți o ofertă sau să ne contactezi.

Dintre clienții noștri

Testimoniale

“Suntem încântați de calitatea serviciilor și procesului de auditare și certificare a sistemului de management integrat și confirmăm profesionalismul și experiența echipei de audit IQcert! Recomandăm și altor instituții publice sau societăți private această societate pentru servicii de certificare!”

AVRAM COSTEL
Director General – APA SERV VALEA JIULUI

“Recomandăm cu încredere IQcert ca un partener solid, fiabil și expert în domeniul său de activitate. Calitatea deosebită a serviciilor prestate și a procesului de certificare sunt datorate profesionalismului și experienței vaste a echipei IQcert!”

BÂZGAN NICOLAE
Director General – HORA SA

“Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu IQcert, care prin toată activitatea depusă până în prezent s-a remarcat prin seriozitate, orientare către client, identificarea problemelor și găsirea celor mai optime soluții!”

BADEA VALERIA
MANAGER – SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICĂ GINECOLOGIE “DR. I.A. SBARCEA BRAȘOV”

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru ofertă personalizată te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Formular: Clienți

Standard(e) ISO*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Sună 0768 863 093