Certificare ISO 22000

Sistemul de Management al Siguranței Alimentelor

Despre

Standardul ISO 22000:2018 stabilește cerințele pentru un sistem de management al siguranței alimentelor. Acest standard definește pașii pe care o organizație trebuie să îi urmeze pentru a-și demonstra capacitatea de a controla pericolele legate de siguranța alimentară și de a se asigura că alimentele sunt sigure pentru consum. Este aplicabil tuturor organizațiilor, indiferent de tip și mărime, care sunt implicate în una din etapele lanțului alimentar și care doresc să-și implementeze un sistem ce oferă premisele obținerii unor produse sigure.

 

Beneficii certificare ISO 22000

✓ Asigură identificarea și controlul proceselor care pot periclita sănătatea consumatorului
✓ Permite comercializarea produselor pe piața internațională
✓ Oferă accesul spre contractele/ licitațiile publice
✓ Crește satisfacția și încrederea clienților
✓ Reprezintă un avantaj competitiv
✓ Permite accesarea fondurilor europene
✓ Crește nivelul de conformare la cerințele legale
✓ Facilitează autorizarea în diverse domenii de activitate

Etape certificare ISO

#1. SOLICITARE ȘI CONTRACTARE

✓ Completare și transmitere cerere de ofertă
✓ Transmitere ofertă către client
✓ Acceptare ofertă și semnare contract

#2. AUDITARE ȘI CERTIFICARE

Desemnare echipă de audit
Desfășurare audit de certificare
✓ Întocmire raport de audit

#3. OBȚINERE CERTIFICAT

Evaluare raport de audit și emitere certificate
Audit de supraveghere I – la 12 luni de la emitere 
Audit de supraveghere II – la 24 luni de la emitere 

SOLICITĂ OFERTĂ

Pentru ofertă personalizată te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Formular: Certificare ISO 22000

Standard(e) ISO*

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Sună 0768 863 093